Bijgewerkt: 27 november 2021

Cardanus organiseert in juli de 6de zomerschool

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
31-05-2012

Thema: Internationale Cultuur

In juli 2012 wordt voor de zesde keer een (senioren) zomerschool gehouden, die geheel  georganiseerd wordt door vrijwilligers met ondersteuning van de Stichting Cardanus. Deze zomerschool bestaat uit lezingen, rondleidingen en een dagexcursie met als uitgangspunt het thema ‘internationale cultuur’.

De lezingen gaan over de Egyptische, Joodse en Aziatische cultuur en vinden o.a. plaats in wijkcentrum Alleman. De rondleidingen zijn in het Allard Pierson Museum, de Portugese Synagoge en het Tropenmuseum in Amsterdam.

zomerschool Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Cardanus organiseert de 6de zomerschool voor senioren


De dagexcursie is naar het Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo op de Veluwe . Ook dit jaar wordt het weer een gevarieerd en interessant programma, georganiseerd en verzorgd door dezelfde vrijwilligers als in de afgelopen jaren.

Op dinsdag 19 juni tussen 09.00-14.00 uur is de inschrijving van wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen. De prijs is  € 75,- voor 4 dagen. De dagen zijn niet los verkrijgbaar. Telefonische reserveringen zijn niet mogelijk. Voor meer informatie: Marjolein de Kruyf, 06-23536807 of www.cardanus.nl .

De zomerschool vindt plaats op de dinsdagen 17 en 24 en de donderdagen 19 en 26 juli 2012.

Wij hopen u (weer) te zien op onze zomerschool 2012! Let op: niet alle onderdelen zijn toegankelijk voor rolstoel/scootmobiel!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS