Bijgewerkt: 27 november 2021

Cardanus: 'De commissie presenteerde een genuanceerd rapport'

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
26-06-2012

Op maandag 25 juni 2012 heeft de begeleidingscommissie, in het leven geroepen door de gemeenteraad van Amstelveen en waarin alle fracties vertegenwoordigd waren, haar eindrapport naar de subsidierelatie Cardanus gepresenteerd. In het rapport worden naast een aantal bevindingen ook aanbevelingen naar de toekomst gedaan. Naar het oordeel van Cardanus is de commissie erin geslaagd een genuanceerd rapport te presenteren, waarin niet eenzijdig de zwarte piet wordt neergelegd bij onze instelling.

cardanus Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De eerste pagina van de presentatie 'Raadsonderzoek subsidierelatie Stichting Cardanus'


De tekortkomingen die de commissie ziet binnen Cardanus, zijn voor ons in belangrijke mate herkenbaar. Door de snelle groei van Cardanus als organisatie had de organisatie behoefte aan nieuwe beheersstructuren en die zijn te laat gekomen, aldus het rapport.

Met name de ontwikkelingen rond het jongerenwerk zette de relatie tussen de gemeente en Cardanus op scherp. “De schuld voor het niet in control zijn met betrekking tot het jongerenwerk wordt door de raad en het college eenzijdig neergelegd bij Cardanus” beschrijft het rapport.

In de aanbevelingen van de commissie ziet Cardanus concrete aanknopingspunten voor verbeteringen als het gaat om de relatie tussen lokale overheid en welzijnsinstellingen. Cardanus is zeer gemotiveerd om, waar zij kan en de mogelijkheid krijgt, mee te werken aan het realiseren van deze verbeteringen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS