Bijgewerkt: 27 november 2021

6de tuinendag van Ronde Tafel en Buurthulpdienst

Nieuws -> Cardanus

Bron: Inge Veraar
31-10-2010

Afgelopen zaterdag 30 oktober 2010 organiseerde de Buurthulpdienst al weer voor de zesde keer, samen met 'de Ronde Tafel', een dag om tuinen winterklaar te maken. Het was opnieuw een gezellige dag. Dit keer werden de tuinen van 14 Amstelveners opgeknapt.

Ondanks de slechte weersvoorspelling bleef het de hele dag vrijwel droog. De groep vrijwilligers was dit keer uitgebreid met een tweetal zeer jonge deelnemers, die zichtbaar genoten van het werk.

Buurthulp  Amstelveen
(Foto Inge Veraar - 2010)

Vrijwilligers maken de tuinen winterklaar


De Ronde Tafel 181 Amstelveen bestaat uit een groep van zo’n 20 mannen in de leeftijd van 30-40 jaar, die afkomstig zijn uit verschillende beroepsgroepen. Jaarlijks organiseert de Ronde Tafel Amstelveen diverse activiteiten waaronder projecten voor het goede doel.

De Buurthulpdienst zet vrijwilligers in om te bevorderen, dat ouderen en mensen met een beperking op een prettige manier zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers worden ingezet voor activiteiten als boodschappenhulp, vervoer, samen naar buiten, praatcontact, etc. Voor meer informatie kunt u ’s ochtends bellen met  6413333 of 5434546.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS