Bijgewerkt: 28 maart 2024

Zorgcentra De Ronde Venen en Zonnehuisgroep Amstelland gaan fuseren

Nieuws -> Informatief

Bron: Zonnehuisgroep Amstelland
11-10-2011

De Stichting Zorgcentra De Ronde Venen en de Stichting Zonnehuisgroep Amstelland hebben de intentie uitgesproken om te komen tot een fusie. Het plan is om deze fusie per 1-1-2012 te realiseren.

Beide organisaties hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op wonen, welzijn en zorg, gebaseerd op de uitgangspunten van ‘zorg met een menselijke maat’ respectievelijk ‘kleinschalig-dichtbij-vertrouwd’.

zonnehuis Amstelveen
(Bron Zonnehuisgroep - 2011)

De logo's van Zonnehuisgroep Amstelland en van Zorgcentra De Ronde Venen


Voor Zorgcentra De Ronde Venen draagt de fusie bij aan de realisering van haar visie, missie en strategie en de gewenste nieuwbouw in Mijdrecht. Voor Zonnehuisgroep Amstelland draagt de fusie bij aan het optimaal benutten van haar schaalgrootte en de versterking van haar expertise op het gebied van bouw, innovatie en ICT.

Bij Zorgcentra De Ronde Venen werken ruim 150 medewerkers. Zij leveren zorg en diensten aan huis en in drie woonzorgcentra en aanleunwoningen in Mijdrecht en Vinkeveen. Zonnehuisgroep Amstelland is met ruim 1300 medewerkers actief op het gebied van wonen, zorg en dienstverlening in en vanuit tien locaties in Amstelveen, Amsterdam Zuid en Ouder Amstel. 



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.