Bijgewerkt: 28 maart 2024

Zanger, pianist en componist Ruben Hein treedt op in Griffioen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Senf Theaterpartners
13-02-2019

Op dinsdag 12 maart 2019 speelt Ruben Hein (zanger, pianist, componist) zijn allereerste try-out van zijn voorstelling 'Boventoon' in Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen.  Ruben laat aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen, met de broodnodige zelfspot, zien hoe het voor hem was zijn nieuwe plaat 'Groundwork Rising' te maken. Zijn meest persoonlijke werk tot nu toe.



Een solo theatertour is een spannende stap voor Ruben. “Ik merk dat ik het vooruitzicht van een complete solo theatertour naast heel tof, behoorlijk spannend vind. Niet alleen omdat het in mijn eentje is daarom een wat andere aanpak vereist dan shows zoals ik ze gewend ben, maar omdat het de eerste keer is dat ik wat meer van mezelf laat zien. Verschuilen achter alleen muziek, of de bandleden om me heen, kan niet meer. Met als gevolg dat ik de tijd en rust hebt om dieper op de muziek, en de verhalen eromheen, in te gaan. Dat is voor mij een hele nieuwe, gave en spannende stap in mijn carrière.”

Ruben is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Linda’s Zomerweek en als winnaar van Wie is de Mol? Met onder andere één miljoen streams op Spotify afgelopen jaar is Ruben niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Vanaf dit jaar is Ruben artistiek leider en dirigent bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Adres: Cultuurcentrum Griffioen Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.