Bijgewerkt: 19 april 2024

XpresSpa wellness centre op Airport Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Airport Schiphol
12-02-2008

Op 12 februari 2008 heeft XpresSpa haar deuren geopend op Amsterdam Airport Schiphol. Met XpresSpa heeft Amsterdam Airport Schiphol de Europese primeur voor beauty en wellness op de luchthaven. Centraal gelegen achter de paspoortcontrole biedt de salon een moment van rust en puur genieten voor de vele reizigers die vanaf Schiphol vliegen.

Expresspa Amstelveenweb
(Airport Schiphol - 2008)



Het wellness centre is een belangrijke nieuwe toevoeging aan het AirportCity concept van Schiphol. Bij de behandelingen wordt rekening gehouden met de verblijfsduur van de passagier op de luchthaven. Massages, manicures, pedicures en verschillende gezichtsbehandelingen voor hem en haar, worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Met behandelingen vanaf tien minuten, kan de vakantie nog voor take off beginnen. De komst van XpresSpa naar de luchthaven betekent een uitbreiding van het gevarieerde aanbod dat Amsterdam Airport Schiphol biedt aan reizigers.

Expresspa Amstelveenweb
(Airport Schiphol - 2008)



XpresSpa bevindt zich op de eerste verdieping in Lounge 2 en is dagelijks open van 07.00 uur tot 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig bij XpresSpa.

Over XpresSpa

XpresSpa is hèt antwoord op de behoefte aan wellness van de reiziger die zijn tijd zelf wil indelen. Dat verklaart ook het succes in Noord-Amerika; per jaar ondergaan 200.000 tevreden klanten een behandeling bij XpresSpa. XpresSpa opende daar 13 full service spa's sinds 2004.

Expresspa Amstelveenweb
(Airport Schiphol - 2008)



Nu maakt de keten in rap tempo de oversteek; de komende tijd worden zeventien nieuwe vestigingen in Amerika en Europa geopend. XpresSpa is een goede reden om eerder naar de luchthaven te komen: Look Great. Feel Better.

Kijk op www.xpresspa.com voor meer informatie



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.