Bijgewerkt: 22 augustus 2018

Workshops voor de operaliefhebbers door Villa Puccini

Nieuws -> Cultuur

Bron: Lija Hellendall
04-03-2016

Villa Puccini geeft workshops over Italiaanse opera's die binnenkort in het theater komen. In Muziekschool Fluxus in Zaandam gaat het over La Bohème van Giacomo Puccini, die in het Zaantheater komt. De deelnemers worden goed ingewijd in tekst en context van deze geweldige opera om er nog meer van te kunnen genieten. Natuurlijk wordt alles rijk geïllustreerd met muziekfragmenten.

Lija Hellendall: 'Uit liefde voor de opera ben ik Italiaans gaan studeren in Leiden en Perugia en geef meer dan vijfentwintig jaar met enorm veel plezier Italiaans aan ArtEZ, de conservatoria van Zwolle, Arnhem en Enschede. Het is ook mogelijk privélessen, of groepslessen op het gebied van Italiaanse zang op elk niveau af te spreken, voor professionele - of amateurzangers en koren. Om de Villa gastvrij open te kunnen stellen voor gasten met grote, of kleine beurzen zijn de prijzen zo laag mogelijk gehouden.

Foto Amstelveen
(Bron L. Hellendall - 2016)

Lija Hellendall Italiaans docent aan ArtEZ


Don Giovanni van W.A. Mozart: Workshops (altijd op woensdag): 30 maart, 6 april, 13 april 2016 van 11.00 tot 12.30 uur. Prijs 50,- euro voor 3 workshops van 90 minuten. Mooie lesmap. Gezamenlijk operabezoek op 18 mei 2016 in de Stopera in Amsterdam. Waar? Voor de Poort 4, 1183 KR Amstelveen.

La Bohème van Giacomo Puccini: Workshops (altijd op woensdag): 18 mei, 25 mei, 1 juni en 8 juni 2016 van 11 tot 12.30 uur. Door nieuwe samenwerking met het Zaantheater gereduceerde prijs! All in prijs van 95,- euro voor 4 workshops van 90 minuten. Mooie lesmap. Eerste rang stoel in het Zaantheater inclusief consumptie op dinsdag 14 juni 2016 bij de live voorstelling van La Bohème. Waar? Muziekschool Fluxus, Westzijde 45, 1506 EK Zaandam

Aanmelding: Mail, of bel nu naar info@villapuccini.nl  om van een plek verzekerd te zijn! Kleine groepen, dus het aantal plaatsen is beperkt.

Hartelijke groeten en benvenuti bij Villa Puccini!

Lija HellendallAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.