Bijgewerkt: 29 maart 2024

Workshop voor hulpsinterklazen bij de vrijwilligersacademie

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwilligerscentrale Amstelland
04-11-2013

Bent u dit jaar gevraagd door de Sint om hem te ondersteunen als hulpsinterklaas maar kunt u nog wel wat tips en tricks gebruiken? Dan heeft de Vrijwilligersacademie Amstelland d? workshop voor u!
Deze academie heeft aanbod voor vrijwilligers uit Aalsmeer en Amstelveen o.a. om hun werkzaamheden beter uit te kunnen voeren, goed met speciale vrijwilligersgroepen om te gaan en praktische cursussen zoals EHBO en nu speciaal voor u:
Hulpsinterklaas instructie workshop
Dag: donderdag 21 november 2013. Tijd: 19.30 - 21.30 uur. Locatie: De Bolder, Groenhof 140 in Amstelveen. Bent u dit jaar uitverkoren om Hulpsinterklaas te zijn, maar weet u niet of u de juiste vaardigheden hiervoor wel beheerst? De Vrijwilligersacademie/ Vrijwilligerscentrale Amstelland, biedt u hierbij ondersteuning.
In een 2 uur durende workshop wordt u klaargestoomd voor dit moeilijke vak. Onder leiding van een acteur zal u de do?s en dont?s te horen krijgen en zelf gaan oefenen. Wij zien u graag, liefst met pak, in de Bolder. Aanmelden kan via de site; www.vrijwilligersacademie-amstelland.nl of bel naar 020 7600054.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.