Bijgewerkt: 23 mei 2019

Workshop poster online maken in de bibliotheken

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
14-02-2014

Tijdens de voorjaarsvakantie hoef je je niet te vervelen. De bibliotheek komt met de workshop 'Poster Online'. In alle vier de bibliotheken wordt de workshop gegeven. In de workshop leer je hoe je zelf een toffe online poster kunt maken en hoe je met verschillende multimedia creatief wordt.

In de anderhalf uur durende workshop ga je plaatjes en teksten plaatsen en je leert hoe je die in de poster kunt laten bewegen. Daarna kan je de poster delen met je vrienden en er thuis nog meer maken.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2014)

In alle vier bibliotheken in Amstelland wordt de workshop 'Poster Online' gehouden


Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is beperkt. Wil je graag je eigen foto's en plaatjes gebruiken? Neem dan een USB-stick mee waar je eigen materiaal op staat. Maandag 24 februari 2014 in bibliotheek Westwijk, dinsdag 25 februari in Aalsmeer, woensdag 26 februari Stadsplein en op donderdag 27 februari 2014 in bibliotheek Uithoorn. Telkens van 10.00 tot 11.30 uur, leeftijd 8 t/m 14 jaar. De prijs is € 6,50- en voor leden € 5,50. Via de website www.debibliotheekamstelland.nl  kan je direct een kaartje kopen of in een van onze bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.