Bijgewerkt: 29 maart 2024

Workshop 'Kleur je kalm' bij boekhandel Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Annefie van Itterzon
19-11-2015

In 2014 werd het kleurboek voor volwassenen een ware hype. In 2015 zoeken we elkaar op om ambachtelijk te leren kleuren en daarbij vooral te ontspannen. De techniek van het inkleuren vraagt concentratie met juiste aanwijzingen komen de kleurplaten tot leven. Hoe leg je streepjes kleur laag over laag aan, hoe spaar je licht uit en wat is doezelen? Welke kleurpotloden geven de beste structuur en wat is het effect van een tipje goudverf? Hoe breng je echt kleurdiepte in een voorstelling?

Foto Amstelveen
(Bron Annefie van Itterzon - 2015)

Mijn geheime tuin is bijna klaar


Foto Amstelveen
(Bron Annefie van Itterzon - 2015)

Mijn geheime tuin is nu helemaal klaar


Veel mensen zijn van nature ontvankelijke voor kleur en worden door aansprekende voorbeelden gestimuleerd in hun creativiteit. Annefie van Itterzon is een ervaren kunstdocent. Haar analytische benadering van kleur zorgt voor nieuwe inzichten en brengt de kleurplaat op een hoger niveau.

De workshop is op dinsdag 15 december 2015 van 15.00 tot 17.30 uur. Stadsplein 120, Amstelveen. Kosten: € 15,00. Dat is inclusief een artistieke kleurplaat op stevig papier, kleurpotloden en thee met iets lekkers! Opgeven bij: info@venstra.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.