Bijgewerkt: 28 maart 2024

Verrassende Kerstshow van 2017 in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-12-2017

Theater van Santen is welbekend in het Amstelveens Poppentheater en maakt er iedere keer samen met het publiek weer een echt feestje van. Op zaterdag 16 december 2017 om 15.30 uur spelen zij De Vrolijk Verrassende Kerstshow, een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Prinses Anna gaat naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Op het feest mag prinses Anna de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!



Op zondag 17 december 2017 is 'Buurman in de natuur' te zien van Plan D van choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk, een vrolijke dansvoorstelling over de krachten, de schoonheid en de kwetsbaarheid van de natuur. Twee buurmannen duiken in tuinpakken en met veel gereedschap de natuur in. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol mooie gewassen. en natuurlijk ook een boom om in te klimmen, met een tak om aan te slingeren!

De buurmannen zijn helemaal zelfvoorzienend. Ze kweken hun eigen eten en recyclen alles wat ze tegenkomen. Er gaat ook het één en ander mis.. want ja, de natuur doet ook zijn eigen gang. Van hagelbui tot een gerecycled voorwerp dat in elkaar stort. Maar samen zoeken de buurmannen dan weer naar een oplossing. Hilarisch danstheater voor iedereen van 5 tot 105 jaar.



De Vrolijk Verrassende Kerstshow is te zien op zaterdag 16 december 2017 om 15.30 uur. Buurman in de natuur is te zien op zondag 17 december 2017 om 14.30 uur. Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,50 per kaartje. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.