Bijgewerkt: 29 maart 2024

The Funky Jazz4mation in Wijkcentrum Westend

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Henk Brinkman
09-02-2015

JA.ZZ in de buurt Amstelveen - vrijdag 13 februari 2015 in Wijkcentrum Westend met het optreden van The Funky Jazz4mation. Dat jazz qua begrip heel breed is wisten we al, maar kan jazz ook funky zijn……antwoord ja, dus!! Pack up your dancin’ shoes, feel the ritme, start moving your hips and……..shake it baby!! De club van deze Vier mannen zullen u de komende vrijdag echt eens laten swingen. Op het oog een normale bezetting van muzikanten uit de jazzscène die bekend staan om originele repertoires en meerdere jazzy verrassingen, maar schijn bedriegt, want nu gaan ze eens helemaal uit hun dak.

Dit alles vindt dus plaats op de ‘bovenverdieping’ van het winkelcentrum Westwijk, want zoals u misschien weet, is Westend verhuisd naar een TOP-locatie; ik bedoel twee verdiepingen omhoog met de lift van kantoorcomplex Assering 188, hoger gaat ie niet. De bezetting van ‘The Funky Jazz4mation’ bestaat uit: Karel Boehle op keys; Frans van Geest, bas; Efraïm Trujillo, saxen; Marc Schenk op drums. Eigenlijk behoeven deze musici geen uitleg wie kent hen niet? Toch even een intro: Karel en Frans speelden als eerder bij JA.ZZ IN DE BUURT met het optreden van Maaike den Dunnen in De Bolder en kort gezegd benoemde ik hen toen in een heel andere context.



Efraïm bekend als saxofonist in vele stijlen en Marc Schenk de Funky drummer en leider van de band, zullen zich in dit verband op geheel andere wijze manifesteren dan u van ze gewend zult zijn. En dat nu, is het leuke aan jazz; het wordt door musici vaak op eigenzinnige wijze geïnterpreteerd. Eigenlijk vervangt deze formatie onze aanvankelijke programmering van ‘Great Eyeballs’, maar dat komt nu iets later aan bod. Ik zelf ben benieuwd naar de uitkomst van deze line up en zie er naar uit. JA.ZZ IN DE BUURT wordt geprogrammeerd door de Stichting Tpodium: www.tpodium.net Locatie optreden: 13 februari 2015- vrijdagavond 20.00 tot 23.00 uur Wijkcentrum Westend Assering 188. Wijkcentrum Westend is te bereiken met buslijnen 172 en 199  – halte Westwijkplein. Nabij het winkelcentrum is er voldoende gelegenheid tot vrij parkeren.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.