Bijgewerkt: 21 september 2017

Sprookjesmusical 'De gelaarsde Kat' zoekt kinderen in gastrollen

Nieuws -> Schouwburg

Bron: Schouwburg Amstelveen
10-07-2017

Zondag 7 januari 2018 is de Efteling sprookjesmusical 'De gelaarsde Kat' te zien in Schouwburg Amstelveen. Voor deze familievoorstelling zijn maar liefst 20 gastrollen beschikbaar voor jong talent. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud die eenmalig willen meespelen in een echte musical kunnen zich nu hiervoor opgeven.

Schouwburg Amstelveen en De Efteling zoeken enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen. Andere vereisten zijn een leeftijd tussen de 6 en 12 jaar oud en een kledingmaat tussen 122 en 152. Alle twintig kinderen die geselecteerd worden spelen de hele voorstellingsdag mee. Dat betekent in Schouwburg Amstelveen op zondag 7 januari 2018 twee voorstellingen om 13.30 en 16.00 uur. In de ochtend krijgen de kinderen nog een theaterworkshop, waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.Aanmelden. Op de website van de schouwburg kan het inschrijfformulier gedownload worden. Het formulier dient volledig ingevuld te worden en opgestuurd te worden naar publiciteit@schouwburgamstelveen.nl . Inschrijfformulieren moeten uiterlijk 1 september 2017 bij de schouwburg binnen zijn en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tip voor de ouders! Bekijk online ook nog even de voorwaarden voor deelname. Leuk om te weten. Ieder kind, dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen gratis, voor één ouder/begeleider om naar de voorstelling te komen kijken.

Het verhaal van De gelaarsde Kat. Ga mee naar een sprookjeswereld, waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Kom genieten van een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie! Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.