Sporting Martinus B1 in de 1ste klasse H kampioen geworden

Nieuws -> Sport

Bron: Vincent Verhaar
10-05-2010

Voetbal-  In de laatste wedstrijd van het seizoen moest de B1 van Sporting Martinus in Almere aantreden tegen de B1 van AS'80. Beide ploegen hadden bijna al hun wedstrijden in de competitie gewonnen en konden zo in een onderlinge wedstrijd uitmaken wie kampioen zou worden.

Martinus Amstelveen
(Foto Sporting Martinus - 2010)

De leden van Sporting Martinus B1

Sporting Martinus verdedigde een voorsprong van 1 punt, dus had aan een gelijkspel genoeg. De wedstrijd ging gelijk op. Met kansen over en weer. Aan beide zijden werd ook nog een doelpunt afgefloten i.v.m. buitenspel. AS'80 scoorde aan het eind van de eerste helft de 1-0 en kon dus even ruiken aan de winst.

In de tweede helft kwam Sporting Martinus goed uit de startblokken en binnen een minuut of 10 scoorde Avital Trustfull de verdiende en bevrijdende gelijkmaker. De 1-1 werd tot het eind van de wedstrijd met succes verdedigd, waarna het team door de meegereisde fans, het bestuur van Sporting Martinus en door sponsor Ko van der Linden van de Albert Heijn aan de Amsterdamseweg in het zonnetje gezet werden.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.