Bijgewerkt: 29 maart 2024

Spetterende Sinterklaasactiviteiten 2015 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Unibail-Rodamco
10-11-2015

De komst van Sinterklaas wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd in Stadshart Amstelveen. Het feest begint met de intocht van de Sint en zijn Pieten op zaterdag 14 november 2015. Ook in de weken erna komen Sint en zijn Pieten regelmatig langs in Stadshart Amstelveen. Zo is er op 22 november een spectaculair Sinterklaasfeest, komt het weekend erop de Pietenband langs, zijn er Sintworkshops en rijdt er in de weekenden een speciale Pietentrein door het winkelcentrum.

Op zaterdag 14 november 2015 komt de Goedheiligman aan in Amstelveen. De stoet van Sinterklaas en zijn Pieten begint om 11.35 uur op de Van der Hooplaan. Rond 13.20 uur wordt de Sint op het Stadsplein welkom geheten door locoburgemeester Herbert Raat. Hier blijft de Sint om de kinderen te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Bezoek van Sinterklaas en Pieten. Op zondag 22 november staat er een spetterend Sinterklaasfeest op het programma. Samen met dans- en muziekpieten wordt er gedanst en gezongen voor Sinterklaas. Op 28 en 29 november komt de Sint op uitnodiging van de Bijenkorf opnieuw naar het Stadshart en kunnen kinderen hem ontmoeten. Op zondag 29 november loopt er ook een Pietenband met blazers en slaginstrumenten door het winkelcentrum en worden de welbekende Sinterklaasliedjes gespeeld.

Foto Amstelveen
(Bron Unibail-Rodamco - 2014)

De Pietentrein


Sintworkshops en Pietentrein. Tijdens de Sintperiode zijn er extra knutselmiddagen. Op woensdag 18 en 25 november en 2 december 2015 worden er Sintworkshops georganiseerd, waar kinderen Pietenbaretjes kunnen maken, speculaas mogen versieren, of een mooie Sinterklaasbroche kunnen maken. Om het feest compleet te maken rijdt de feestelijk versierde Pietentrein elke zaterdag- en zondagmiddag door het Stadshart. Natuurlijk kunnen de Pieten het niet laten om mee te rijden met de trein en kinderen wat lekkers te geven. Deelname aan de workshops en een ritje in de Pietentrein zijn gratis voor kinderen van Personal Shopping Cardhouders.

Een volledig overzicht van de activiteiten staat op www.stadshartamstelveen.nl.

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen, zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op stadshartamstelveen.nl/, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via instagram.com/stadshartamstlvn/



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.