Bijgewerkt: 22 augustus 2014

Slagerij Hergo gaat voor goud

Nieuws -> Informatief

Bron: Slagerij Hergo
12-11-2011

Hergo, bekend als ꞌde slager met ꞌn koksmutsꞌ, heeft op 7 november 2011 op de prijsuitreiking van de Nationale Slagersvakbeurs hoge ogen gegooid. Er werd maar liefst negen keer goud binnengesleept. De producten werden onder streng toezicht gekeurd op aanzien, kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijke geur en smaak.

Hergo Amstelveen
(Foto Hergo - 2011)

In de zaak bij slagerij Hergo


De prijzen werden uitgereikt door een vakkundige jury, bestaande uit keurmeesters en deskundige worstenmakers. Ralph de Vries, eigenaar van Hergo, waardeert de prijzen enorm; “Natuurlijk krijgen we van onze klanten veel waardering, maar een prijs van de Slagersvakbeurs is toch extra bijzonder.”

Hergo Amstelveen
(Foto Hergo - 2011)

Slagerij Hergo heeft 9 keer goud binnengesleept op de Nationale Slagersvakbeurs 2011


Maar liefst negen keer werd Hergo beloond voor zijn rundvleesspecialiteiten: de rundersalami, runderrookworst, gerookte rib eye, kalfsleverworst, ossenworst, biefstukworst, rookvlees, gekookte runderham en nostalgische ossenworst wonnen goud.

Over Hergo

Slagerij Hergo is in Amsterdam en Amstelveen al sinds jaar en dag een begrip. Het ambachtelijke slagersbedrijf dat in 1930 is opgericht is inmiddels uitgegroeid tot een vijftal slagerijen in het topsegment inclusief broodjescounters, een cateringservice en een lunch delivery service, dit alles onder de naam Hergo ‘de slager met ’n koksmuts’. Hergo Amstelveen: Binnenhof 6 Tel.: 020-6455622Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.