Bijgewerkt: 29 maart 2024

Rotary VMBO-debat 2015 bij Scholengemeenschap Panta Rhei

Nieuws -> Informatief

Bron: Rotaryclub Amstelveen-Amstel
25-05-2015

Op woensdag 10 juni 2015 wordt er voor de eerste keer in Amstelveen een vmbo-leerlingendebatwedstrijd gehouden. Deze debatwedstrijd vindt plaats in Scholengemeenschap Panta Rhei, Pandora 1-2 in Amstelveen en start om 19.00 uur. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaryclub Amstelveen-Amstel.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Overleg tijdens het 6de Rotary Leerlingendebat in Amstelveen op 20 maart 2013 in het Hermann Wesselink College


Leerlingen van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en Panta Rhei zullen hun uiterste best doen het publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen. De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied. Het belooft dan ook een spetterende wedstrijd te worden met als thema Winnen met Woorden. Rotaryclub Amstelveen-Amstel wil met haar inspanningen voor het Leerlingendebat bijdragen aan betere communicatie onderling om zo samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

De jury, onder voorzitterschap van Rien Alink, bestaat uit de rectoren van de scholen: Mark Manders van het Amstelveen College, Ton Liefaard van het Hermann Wesselink College en Bert de Weerd  van Panta Rhei en drie deskundige Rotaryleden.

Wie gaat er Winnen met Woorden?

Woensdagavond zal de aula van Panta Rhei zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten en vrienden, ouders, leerkrachten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel op hoog niveau.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.