Bijgewerkt: 23 april 2024

Raadsgesprek over Wmo, gezondheid en zorg in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-02-2023

In het sociaal domein voert de gemeente Amstelveen diverse wetten uit. De gemeenteraad – die de kaders van het beleid vaststelt - vindt de gemeentelijke dienstverlening op het gebied van zorg en maatschappelijke ondersteuning, belangrijk en wil zich daar meer in verdiepen. De gemeenteraad wil daarover met u in gesprek op woensdag 15 februari 2023. Wat gaat goed en wat kan beter? Aanmelden kan via raadsgriffie@amstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

De raadzaal van de gemeente Amstelveen

Luisteren naar en in gesprek met Amstelveners. Tijdens Het Raadsgesprek gaat de raad in gesprek met inwoners en maatschappelijke organisaties over maatschappelijke ondersteuning en zorg. Aan het begin van deze bijeenkomst vertellen enkele ambtenaren over de dienstverlening van de gemeente op dit vlak, hoe zij hun werk uitvoeren en wat hun ervaringen zijn. Daarna vindt met alle aanwezigen een gesprek plaats over de maatschappelijke ondersteuning, gezondheid en (ouderen)zorg. Dit gebeurt aan de hand van enkele stellingen en vragen. Met elkaar wordt besproken hoe de gemeente haar dienstverlening op dit gebied kan verbeteren. Afhankelijk van de opbrengst van de bijeenkomst kan de gemeente zo nodig versterken wat goed gaat of verbeteren waar dat kan.

U kunt zich aanmelden. Met name inwoners die ervaring hebben met de gemeentelijke dienstverlening op het gebied van zorg en maatschappelijke ondersteuning (vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning, Wmo) zijn van harte uitgenodigd om met de gemeenteraad over hun suggesties in gesprek te gaan. Aanmelden voor Het Raadsgesprek kan via een e-mail aan raadsgriffie@amstelveen.nl. Het Raadsgesprek wordt gehouden vanaf 19.30 uur op het raadhuis aan de Laan Nieuwer-Amstel 1 te Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.