Bijgewerkt: 18 april 2024

Punkband De Kift met nieuw album naar poppodium P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
21-05-2021

Op donderdag 16 december 2021 komt de veelkoppige, poëtische fanfare-punk band De Kift naar poppodium P60 in Amstelveen. De band afkomstig uit de Zaanstreek speelt op deze avond onder andere nummers van hun nieuwe plaat ‘Hoogvliet’.

De Kift is een veelkoppige, poëtische fanfare-punk band. Vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Met daarnaast een danige dosis gecontroleerde chaos, zowel op de plaat als op het podium. Een mooie mix van magnetiserende muziek. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 twaalf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.



Hoogvliet. Met de nieuwste plaat 'Hoogvliet' brengt de formatie hun twaalfde album de wereld in. Zo’n twaalfde album is op zich al legendarisch, maar De Kift is natuurlijk wars van de perfectie waar dit cijfer zelf voor staat: met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s vindt De Kift zichzelf weer opnieuw uit in een magische mix van Duitse Krimi muziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen. Kaarten voor de show kosten €17,50 (incl. servicekosten) en zijn beschikbaar via: https://www.p60.nl/16-12-2021/de-kift



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.