Bijgewerkt: 19 januari 2019

Optreden van jazzvocalist Henk Kraaijeveld in Villa Randwijck

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Tpodium
29-10-2018

In het kader van de serie JAZZ IN DE BUURT - AMSTELVEEN zal op vrijdag 2 november 2018 in Villa Randwijck het optreden plaatsvinden van vocalist Henk Kraaijeveld met als thema: PASSENGERS. Henk Kraaijeveld is een veelzijdige jazzvocalist en songwriter. In 2013 won hij zowel de jury- als publieksprijs bij het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. De jury roemde zijn relaxte manier van optreden en zijn imposante stembereik.

Hij studeerde in Utrecht en New York bij o.a. Peter Eldridge (New York Voices) en Phil Markowitz. Heeft zich stijl technisch laten beïnvloeden door o.a. de muziek van Sting en Coltrane, maar schuwt ook de meer klassieke jazzelementen niet. Met zijn aangename en relaxed klinkende stem weet hij het publiek te boeien door muzikaal creatieve verbindingen en accenten te leggen. Zijn relatief jonge band bestaat uit doorgewinterde jazzmuzikanten als Daan Herweg -piano; Paul van der Feen -saxen; Tobias Nijboer - contrabas; Joan Terol Amigo – drums.Zij brachten begin 2018 in een vol bezet Bimhuis het debuutalbum ‘Passengers’ uit. De songs op het album die hij ook deze avond presenteert zijn persoonlijke verhalen en beschouwingen over thema’s als liefde, eenzaamheid, macht en avontuur. Een concept dat meeslepende muziek samenbrengt met pakkende teksten en verrassende improvisaties. Laat u zich aldus de komende vrijdagavond gerust eens aangenaam verrassen?!!

Locatie optreden: Villa Randwijck – tel. 0620420989 Catharina van Clevepark 10 in Amstelveen. Concert vrijdagavond 2 november 2018 – van 20.00 tot 23.00 uur. Entree zaal: € 10;  Clubleden/Studenten € 7.00; CJP & Stadspashouders € 5.00 (incl. gratis drankje). Vanaf Amsterdam te bereiken met bus 347 (halte 1890); tram 5 & metro 51 – (halte Uilenstede). Er is ook voldoende vrije parkeergelegenheid. ‘JAZZ IN DE BUURT’ wordt geprogrammeerd door de ‘Stichting Tpodium’.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.