Bijgewerkt: 29 maart 2024

Optreden van de John F. Klaver band in wijkcentrum Alleman

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Henk Brinkman
05-01-2015

Met Iris Sigtermans (bas), Robert-Jan van Schoonacker (drums) en Pascal Lanslots (Hammond) aan zijn zijde speelt John F. Klaver moderne blues met een authentieke sfeer op zaterdag 10 januari 2015 in wijkcentrum Alleman in Amstelveen. Hun eerste prestatie was de CD Jetpepper, die werd uitgebracht in 2008. Hun tweede album, "Coming Back For More", volgde in april 2011. Het album was een groot succes en werd uitgeroepen tot ‘Beste Nederlandse Blues CD 2011’. Hun derde album “Wheels in Motion” verscheen in 2012 met coryfeeën als Big Pete, Evan Jenkins van de Matt Scofield Band.



Bekende muziekbladen prijzen John niet alleen om de band, maar ook voor de versterkers en effectpedalen die John ontwikkeld en onder eigen naam 'Klaver Products’ uitbrengt. Tijdens de Nederlandse Blues Challange in 2011 en 2013 werd zijn band verkozen als de beste blues band van Nederland, waardoor hij gerekend mag worden tot de meest toonaangevende groep van de Nederlandse Blues Formaties te behoren.

Hun eigen motto: Elke show spelen we met veel intensiteit en zeggingskracht; "Raak de mensen in het hart en niet het hoofd "- John. Op zaterdag 10 januari 2015 spelen zijn in wijkcentrum Alleman in Amstelveen. Het kan niet anders dan een mooie avond worden. Adres: Wijkcentrum Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Bereikbaarheid: tel. 020 6453945. Wijkcentrum Alleman is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Onderuit en met buslijn 165 – halte Gisolflaan. Daarnaast is er ruime vrije parkeergelegenheid aan het wijkcentrum. BLUES IN DE WIJK wordt geprogrammeerd door de Stichting Tpodium: www.tpodium.net



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.