Bijgewerkt: 21 januari 2019

Optreden van de Fellows Bigband in ANNA

Nieuws -> Ontspanning

Bron: ANNA
26-05-2018

Op donderdagavond 31 mei 2018 treedt de Fellows Bigband op in ANNA. Luister, dans op 'all time classics' of drink een bijzonder biertje tijdens het optreden van de band, onder leiding van de bekende jazztrompettist Loet van der Lee. Het orkest bestaat behalve uit een ritmesectie met keyboard, bas, gitaar en drums uit een indrukwekkende hoeveelheid blazers: vier trombones, vier trompetten en vijf saxofoons. Speciale gast is zangeres Heidy Crooymans.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De Amstelveense Fellows Bigband gaf zaterdagavond 10 mei 2014 een concert Noorddamcentrum in Bovenkerk rond het 50-jarig bestaan van de naam Amstelveen. Dirigent en jazztrompettist Loet van der Lee componeerde speciaal hiervoor 'Bouncing Bovenkerk' en 'Amstelveen Leeft'


Rens Groenendijk, voorzitter van de Fellows Bigband, licht toe: 'We geven concerten door heel het land. Het is geweldig leuk om ook weer eens in Amstelveen, onze thuisbasis, op te treden. Ons repertoire bestaat deze avond vooral uit klassieke bigband-nummers, waaronder een flink aantal van Count Basie, en natuurlijk ontbreekt 'In the Mood' niet. Heidy Crooymans zingt nummers als 'All of me, Cheek to Cheek' en 'I’ve got you under my skin'. Tijdloze nummers die nooit gaan vervelen. Het wordt vast een feestelijke avond.' Adres: ANNA Amstelveen, voormalige St. Annakerk, Amsterdamseweg 22. (20:30 uur) entree € 7,50.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.