Bijgewerkt: 17 oktober 2018

OA sluit 'Jaar van Veiligheid' af met John van den Heuvel

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
14-11-2011

Het jaar 2011 stond voor de Ondernemersvereniging Amstelveen in het teken van ꞌVeiligheidꞌ. Er met name op gericht de leden (ondernemers) bewust(er) te maken van de gevaren, waar zij mee te maken kunnen krijgen op het gebied van criminaliteit.

Bewustwording is per slot van rekening het beste devies. Onderwerpen die de OA  in dit kader aan de kaak heeft gesteld zijn: veiligheid op bedrijventerreinen, preventie en opheldering van bedrijfsmalversaties,  internetcriminaliteit en zelfs een cursus zelfverdediging.

Foto Amstelveen
(Foto OA - 2011)

Misdaadverslaggever John van den Heuvel als spreker op de algemene vergadering van de Ondernemersvereniging Amstelveen


Afgelopen donderdag 10 november 2011 vond de laatste bijeenkomst in deze reeks plaats. Na de algemene vergadering hield misdaadverslaggever John van den Heuvel een lezing over ‘De verwevenheid van de bovenwereld met de onderwereld’. Een kleine 100 man bezocht de bijeenkomst, die gehouden werd bij OA-lid Canon Nederland in Amstelveen.

Op donderdag 15 december 2011 sluit de OA het jaar 2011 af met de jaarlijkse Kerstborrel die dit keer plaats vindt bij LounZ Club Restaurant & City Spa in Amstelveen. Voorafgaand aan de borrel kunnen ondernemers die nog geen lid zijn deelnemen aan een informatie-halfuurtje, waarbij Tineke Hanssen (directeur) meer vertelt over de vereniging. Aanmelden kan via info@oa-amstelveen.nl. Meer informatie is te vinden op www.oa-amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.