Bijgewerkt: 22 januari 2021

Nieuwe Jumbo supermarkt aan de Rembrandtweg in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Jumbo Supermarkten
12-10-2016

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen. Het is de tweede Jumbo winkel in Amstelveen. Inwoners van de Amstelveen en omgeving kunnen vanaf woensdag 30 november 2016 profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Ondernemer Cartouche Veenbrink is trots op de nieuwe winkel: “Ik kijk er naar uit om de deuren te openen. De nieuwe winkel wordt prachtig en ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op woensdag 30 november 2016 een kijkje te komen nemen. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te inspireren en hen te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.” In totaal biedt de winkel ruim 630 m² meter winkelplezier.”

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De Kingsalmarkt in Amstelveen op 7 maart 2013


Meer dan 100% tevreden

Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten kijkt er naar uit om nog meer inwoners van Amstelveen en omgeving de unieke Jumbo formule te laten ervaren: “Wij zijn trots op de nieuwe winkel en doen er alles aan om inwoners van Amstelveen en omgeving iedere dag 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen, dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert. Niet voor niets is Jumbo door Gfk deze zomer alweer voor de 16de keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze garanties te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training.

Nieuwe medewerkers. Jumbo Veenbrink is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de winkel. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Vlnr.: Jan-Willem Groot (CDA) wethouder Economische Zaken, Cartouche Veenbrink, eigenaar van de Kingsalmarkt met het SSK Super Supermarkt Keurmerk certificaat en de heer Harrie ten Have (voorzitter Vakcentrum) poseren voor de foto op 7 maart 2013


Kingsalmarkt?

De Kingsalmarkt is een bijzonder familiebedrijf in Amstelveen. Sinds 1 juni 2008 staat de derde generatie van de familie Veenbrink aan het roer van de Kingsalmarkt. De Kingsalmarkt is in 1963 door opa van Cartouche Veenbrink opgericht in de toenmalige Nieuwer-Amstel. In 1984 hebben zijn twee ooms, Cees en Herman en zijn vader Tony de leiding in de supermarkt overgenomen. In 1985 ging Cartouche in de Kingsalmarkt werken en in 2008 heeft hij de leiding overgenomen. Zijn ooms en vader zijn inmiddels op een leeftijd aangekomen, dat het tijd werd om het stokje over te geven. In de loop der jaren hebben ze diverse grote prijzen gewonnen, waaronder diepvrieswinkel van het jaar (1984) en beste winkel van Nederland (2000). In 2010 zaten ze bij de laatste 15 in de buurtsupermarkt van het jaar verkiezing en in maart 2013 kreeg het team van de Kingsalmarkt het felbegeerde Super Supermarkt Keurmerk en ze mochten het nog twee jaar lang houden. www.jumbo.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.