Bron: Amstelveens Nieuwsblad
12-09-2007

ZONDAGVOETBAL

2B DCG-Sporting Martinus 3-2 (2-0)

Een in de eerste helft feller DCG bleek in die speelperiode productiever dan Sporting Martinus. De Martianen konden in de eerste helft nog niet echt hun draai vinden. Twee tegengoals waren daarvan het gevolg.

In de tweede speelhelft toonde de ploeg van trainer Patrick Fitz lef en karakter. Dat leidde in de 52de minuut tot een goal van Ron Gerlov. DCG kwam onder druk te staan en de terechte gelijkmaker van Roel Smeeing kwam er dan ook. Vervolgens kreeg Sporting Martinus nog een aantal goede mogelijkheden, maar was het DCG dat de winnende maakte.

2B. Roda'46 - Roda'23 2-0 (1-0)

Roda'23 is nog volop in opbouw. Toch kregen de 'groenen' voor rust via Maiko Stouthart en Vernon Essed grote kansen toen zij alleen voor de keeper opdoken. Na de 1 -0 voor Roda'46 ging de ploeg van Gerard Adelaar vol op de aanval spelen, maar vijftien minuten voor het einde leverde die aanvallende speelstijl de 2-0 op.

4C. Buitenveldert - RKAVIC 1-0 (0-0)

Waar RKAVIC vorige week nog Ouderkerk verraste, blonk de ploeg van trainer Kees Koedood tegen Buitenveldert uit in het missen van kansen. Koedood was dan ook tevreden over het spel, maar zette zijn vraagtekens bij de improductiviteit van de Amstelveners.

4C. Ouderkerk -ZSGO/WMS 1-5 (1-3)

ZSGO/WMS, de ploeg die momenteel de ranglijst aanvoert in 4C, bleek zondagmiddag een maatje te groot voor Ouderkerk. ZSGO/WMS wordt door velen getipt als de kampioen van dit seizoen. De ploeg van trainer Martin Berrevoets nam wel de leiding door een goal van Pepijn Scholten, maar vrij snel sloegen de bezoekers terug. Met een schitterend doelpunt werd het 1-1. Daarna wisten de Amsterdammers nog vier keer te scoren.

4C. NFC/Brommer - 't Gooi 1-2 (0-0)

Zowel NFC/Brommer als 't Gooi zijn dit seizoen titelkandidaten in de vierde klasse. In de eerste helft wisten beide ploegen, ondanks legio kansen, niet te scoren. Na rust buitten de Hilversummers een licht overwicht uit: 0-1. Die achterstand werd teniet gedaan door Erik van den Heuvel, maar acht minuten voor tijd pakte 't Gooi alsnog het volle pond.

5D. SDW - Nautilus 2-3 (0-1)

Nautilus pakte in Amsterdam de eerste punten van het seizoen. Na een aantal gemiste kansen was het vlak voor rust wél raak door een kopbal van Joe Trompert. Diezelfde Trompert scoorde even later de 1-2, maar uit de aftrap maakte SDW alweer gelijk. Vlak voor tijd maakte Brian de Bruijn de bevrijdende 2-3.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.