NFC-Brommer sterkste tegen Martinus

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
14-09-2006

Nog voor het einde van de eerste helft leek Roda'23 op rozen te zitten toen goed samenspel van Mike Ellens en Stefan van Haagen Ricardo Bartels in de gelegenheid stelde om er 3 - 0 van te maken. Kort voor het einde van de eerste helft deed Abcoude wat terug en verkleinde de achterstand tot 3-1. Omdat Abcoude al vrij snel na het begin van de tweede helft nogmaals scoorde bleef de wedstrijd gedurende de gehele tweede helft spannend.

Het duurde tot drie minuten voor het einde voordat Roda'23 de strijd definitief kon beslissen.

Na een goede opbouw stelde Renzo Barens zijn medespeler Stefan van Haagen in de gelegenheid om de eindstand te bepalen op 4 - 2. Komende zondagmiddag gaat Roda'23 op bezoek bij Fortius.

3B: AFC - Ouderkerk 3 - 0

Voor Ouderkerk breekt er een moeilijke periode aan. De ploeg zag zijn veel scorende spits Rutger Baas aan het begin van dit seizoen naar de zondagselectie vertrekken. Bovendien raakte tijdens de laatste bekerwedstrijd ook Rutger Sandifort geblesseerd waardoor er een spitsenprobleem dreigt te ontstaan. Een helft hield Ouderkerk het eigen doel schoon.

Ook kregen ze goede kansen maar die werden niet benut. De tweede helft was helemaal voor AFC dat er in slaagde om driemaal te scoren zonder dat de Ouderkerkers daar iets tegenover konden stellen. Een nederlaag die , gauw vergeten dient te worden want zaterdagmiddag wacht de volgende tegenstander.

4C: JOS WGM - RKAVIC 0 - 4(0-3)

RKAVIC heeft duidelijk zijn visitekaartje afgegeven. De ploeg van trainer Jaques Rijsterborg heeft nog geen wedstrijd verloren en kwam dit weekeinde na de uitwedstrijd bij Jos/ Watergraafsmeer met een klinkende overwinning thuis. Ook afgelopen zaterdagmiddag oogde RKAVIC goed maar kwam pas in het laatste gedeelte van de eerste speelhelft tot scoren.

Yonan Ezra zorgde in de 36ste minuut voor 1 - 0 en nog geen twee minuten later scoorde Peter Verbaken, na uitstekend voorbereidend werk van Michiel Koppejan en Michel Tuinman, het tweede doelpunt. Nadat Hessel Roos nog voor rust de stand op 3 - 0 had gebracht leek de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de tweede speelhelft speelde RKAVIC de wedstrijd verstandig uit. Het werd uiteindelijk nog 4 - 0 dankzij de tweede goal van Peter Verbaken.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.