Bijgewerkt: 30 augustus 2014

Musicalvereniging OVA op het Stadspleinfestival Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Musicalvereniging OVA
20-09-2012

Het zonnetje scheen op 15 september 2012 tijdens het Stadspleinfestival Amstelveen en er werden prachtige nummers uit Les Miserables ten gehore gebracht door de Musicalvereniging OVA met prachtige nummers als 'Nog een dag', Luchtkasteel, Baas van ’t hele spul en meer. Les Miserables is een musical die musicalvereniging Operette en Musicalvereniging Amstelveen hoopt ooit een keer te kunnen spelen.

ova Amstelveen
(Foto Wilma Bosma - 2012)

Leden van de Musicalvereniging OVA spelen tijdens het Stadspleinfestival Amstelveen


Na dit fantastische optreden liet OVA een voorproefje van de musical ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen meneer’ zien.  Het verhaal, bekend van televisie, gaat over een groep kinderen en volwassenen die door de rattenvanger van Hamelen mee zijn genomen.  De zoektocht naar Hamelen begint. Hamelen is een waar feest met veel bekende nummers waaronder natuurlijk: ‘kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’

Ook dit nummer werd ten gehore gebracht tijdens het straattheaterfestival. Dit nummer is een feest der herkenning en alle OVA leden dansten daar een prachtige choreografie bij. De repetities voor deze musical zijn na de zomervakantie weer gestart. Tijdens het optreden waren daardoor misschien niet alle dansen en inzetten even strak, maar daar wordt hard aan gewerkt en in maart laat musicalvereniging OVA een fantastische show zien.

Wij hopen, dat wij u als toeschouwer nieuwsgierig hebben gemaakt naar deze vrolijke gezellige musical die voor jong en oud is. Voor meer informatie over de OVA en de voorstelling 'Hamelen' in Schouwburg Amstelveen kunt een kijkje nemen op www.ova-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.