Bijgewerkt: 1 september 2014

Media uitverkoop bij de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
29-11-2010

Om de nieuwste boeken, cd's, films en andere media aan te kunnen bieden, is de collectie van de bibliotheek continu in beweging. Daarom ook wordt de collectie constant aangevuld. Dit betekent dat er regelmatig een deel van het aanbod weg moet. De bibliotheek kiest hierbij voor een duurzame oplossing en bieden de nog (her)bruikbare materialen te koop aan via hun eigen boekenmarkten.

Boekenverkoop  Amstelveen
(Foto Amstelland Bibliotheken - 2010)

Boekenverkoop in de bibliotheek


Hoewel de naam anders kan doen vermoeden, biedt de boekenmarkt veel meer dan alleen boeken. U kunt er zoeken in een uitgebreide collectie bladmuziek, cd’s, boeken voor de jeugd en volwassenen, romans en informatieve boeken. Wellicht vindt u wel net datgene waar u al tijden naar op zoek bent, dat niet meer gedrukt wordt en niet te vinden is bij de boekenwinkels of antiquariaten.

Uiteraard wordt alles voor een kleine prijs aangeboden, dus sla uw slag en neem een sterke tas mee. Amstelland Bibliotheken werken zonder contant geld, dus u kunt alleen met uw pinpas betalen. In Amstelveen zijn de boekenmarkten op zaterdag 18 december 2010 tussen 11.00 en 15.00 uur in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein, Bibliotheek Middenhoven en Bibliotheek Westwijk.

Ook in de andere Amstelland Bibliotheken worden boekenmarkten gehouden. In Kudelstaart kunt u terecht op vrijdag 10 december tussen 14.00-20.00 uur en in Aalsmeer en Uithoorn op zaterdag 11 december tussen 11.00 en 15.00 uur. Op de website www.amstelland-bibliotheken.nl  vindt u het complete overzicht van de boekenmarkten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.