Bijgewerkt: 26 oktober 2020

Laatste herfstvakantie 2020 voorstellingen in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
11-10-2020

Op vrijdag 16 oktober 2020 14:30 de theatervoorstelling 'Mees in de bosjes' (4+) door Merel van der Laake in het Amstelveens Poppentheater. In deze hilarische kindervoorstelling sleept Mees met groot enthousiasme als een ware natuurgids kinderen mee in de wereld van de huis-tuin-en-keuken-vogel. Met haar sublieme vertelkunst laat Mees de kinderen ervaren hoe het is om een roodborst, spreeuw, kauw of koolmees te zijn. Ze vertelt, zingt en speelt de vogels. De ene keer is ze de bonte specht, die maar geen koppijn krijgt van al het hakken in de boom; de andere keer vertelt ze over Ingbert de IJsvogel, die niet snapt waarom hij ijsvogel heet, terwijl hij helemaal niet van ijs houdt. Leerzaam en ontzettend gezellig! Aansluitend kunnen de kinderen in de foyer een vogelhuisje versieren en mee naar huis nemen.

Foto Amstelveen
(Bron Merel van der Laake - 2020)

Theatermaker Merel van der Laake


Op zondag 18 oktober 2020 de voorstelling 'PAK’M'  (3+) door het jeugdtheatergezelschap Bonte Hond 10.30  en 13.30 uur. Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

Drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar, waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Foto Amstelveen
(Foto Kamerich & Budwilowitz - 2020)

De acteurs in de voorstelling 'PAK'M' door het jeugdtheatergezelschap Bonte Hond


Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en poppenkastspel. Deze succesvoorstelling is hilarisch voor jong en oud. PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet. (Language No Problem). De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Reserveren  kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl;Telefonisch 0206450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.