Bijgewerkt: 25 april 2024

Kunst of Kitsch taxatiedag in Museum JAN

Nieuws -> Informatief

Bron: Museum JAN
08-09-2022

Kom naar de taxatiedag op zaterdag 17 september 2022 want dan organiseert Museum JAN in samenwerking met Kunstveiling een speciale taxatiedag. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom in Museum JAN om zijn kunstobjecten door de gespecialiseerde veilingmeesters te laten taxeren. Van klassieke schilderijen tot moderne beelden en van grafiek tot fotografie, design en sieraden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Museum JAN in Amstelveen in juli 2022

Deze zomer staat verzamelen centraal in het museum. Tijdens de taxatiedag is de tentoonstelling Verzameld voor Amstelveen - De gemeentelijke kunstcollectie te bewonderen, die gratis te bezoeken is voor alle inwoners van Amstelveen.

Kunstveiling.nl. Kunstveiling is een online veilingplatform gericht op het kopen en verkopen van klassieke en moderne kunst, sieraden en design. Dagelijks verschijnen vele unieke kunstobjecten onder de digitale hamer. Het aanbod is toegankelijk, betaalbaar en veelzijdig: van moderne schilderijen tot klassieke prenten en van bronzen beelden tot exclusieve juwelen. Kunstveiling is een open platform: iedereen kan kunst en design var erkende makers in de veiling plaatsen via een persoonlijk account. Daarnaast biedt Kunstveiling de mogelijkheid om objecten in te brengen en via de Veilingmeester te verkopen. Ook voor het laten taxeren van objecten kunt u bij Kunstveiling terecht.

Museum JAN is een museum in Amstelveen voor beeldende kunst en design. De eigen collectie bestaat uit unieke glasobjecten, bijeengebracht door de oprichter Jan van der Togt. Hij verzamelde topkunst van Nederlandse grootheden als Andries Copier als ook van de avantgardistische Tsjechische glaskunstenaars Václav Cigler en Stanislav Libenský. Naast deze karaktervolle collectie biedt Museum JAN een breed en aansprekend tentoonstellingsprogramma. Adres: Dorpsstraat 50 1182 JE Amstelveen info@museumjan.nl +31 (0)20 641 5754 Openingstijden: Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur. Maandag gesloten.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.