Bijgewerkt: 21 januari 2019

Internationale close harmony-avond in de St. Urbanuskerk in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Vrienden van de Bovenkerse Urbanus
07-06-2018

Het belooft een bijzonder internationale close harmony-avond te worden op zaterdag 23 juni 2018 in de St. Urbanuskerk in Amstelveen. Niet alleen reist wereldkampioenskwartet Bling! af uit Amerika, ook het Nederlandse kampioenskwartet Men2b, een speciaal samengesteld Europees koor en een gemixt kwartet, verzorgen de gastoptredens voor de show CrosSING Borders. De show wordt verzorgd door ‘No Borders Show Chorus’, een a capella vrouwenkoor met leden uit diverse landen en alle hoeken van Nederland. Onder leiding van Stuart Sides, heeft dit koor in korte tijd bereikt dat het  is uitgenodigd  mee te  doen aan de internationale kampioenschappen in St. Louis, USA, een hele eer!Dus kom zaterdag 23 juni naar Amstelveen en geniet van een bruisende barbershop-show! De avond begint om 19.30 uur in de Sint Urbanuskerk in Amstelveen. De kerk is open vanaf 19.00 uur.  (Kom op tijd, ivm het vinden van een parkeergelegenheid). Na afloop van de show is er natuurlijk gelegenheid voor een gezellige afterglow! Kaarten ad  € 15,00 zijn te bestellen via No Borders Show Crossing Borders 23 Juni 2018 Adres:   Sint Urbanuskerk,   Noorddammerlaan 126    1187 AG Amstelveen Meer informatie op: www.nobordersshowchorus.eu en op Facebook. Wij zijn ook present op de historische dag op 9 juni 2018 in de Urbanuskerk voor informatie en kaartverkoop.

Het No Borders Show Chorus was het hersenkind van Stuart Sides, de huidige regisseur. Zijn visie was om een groep zangers samen te stellen zonder de beperkingen van locatie. Tijdens een Harmony College in Duitsland in oktober 2014, besprak Stuart het idee met Silke Ostendarp en Alex Terhoff die beiden enthousiast werden en met de toevoeging van Natascha Blokpoel, de vier vormden het eerste werkteam om te zien of de droom werkelijkheid kon worden.

Voldoende is dat na maanden van organisatie, publiciteit, werving, muziekselectie, zaalverkenning en auditie track reviews, de eerste repetitie van het NBSC plaatsvond in Venray, Nederland, op de eerste zondag van april 2015. Wat volgde, was een achtbaanreeks repetities met een steeds wisselend ledenaantal en eind 2015 hadden ze eindelijk het reguliere koor van 54 zangers van de meer dan 130 registraties die ze hadden opgevolgd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.