Bijgewerkt: 20 augustus 2014

Home-Start Amstelveen zoekt vrijwilligers

Nieuws -> Informatief

Bron: Pim Burgers
23-05-2012

Home-Start vrijwilligers geven steun en praktische hulp aan ouder met kinderen jonger dan 7 jaar. Wekelijks bezoeken de vrijwilligers de gezinnen op vriendschappelijke basis. Als vrijwilliger luister je, denk je mee, geef je ouder(s) en kinderen positieve aandacht. Of ga je er samen op uit.

homestartAmstelveen
(Bron Home-Start - 2012)

Het logo van Home-Start


Home-Start biedt een voorbereidende cursus, begeleiding en themabijeenkomsten. In juni 2012 start de nieuwe cursus. Je bent van harte welkom! Informatie en kennismaking: Veronica Bakker 06 37225525 of amstelveen@home-start.nl

Home-Start is in 1991 gestart als pilot in drie Limburgse locaties, met ondersteuning van het ministerie van VWS. Sindsdien heeft Home-Start een forse groei en ontwikkeling doorgemaakt:

Home-Start is uitgegroeid tot een erkend en professioneel programma binnen het totale opvoed- en opgroei-ondersteuningsaanbod, en wordt op dit moment uitgevoerd in 124 gemeenten. Sinds 2010 is Home-Start een stichting, met eigen statuten, een bestuur en een werkorganisatie, het landelijk steunpunt. Home-Start Amstelveen: Buurtcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 1183 JM Amstelveen amstelveen@home-start.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.