Bijgewerkt: 29 maart 2024

Het Jan Akkerman trio treedt op in coronaproof show in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
04-09-2020

Op vrijdag 11 september 2020 komt Jan Akkerman naar Poppodium P60! In het kader van de coronaproof show staat Akkerman met een semi-akoestische show op het podium samen met zijn trio. Tijdens deze show zullen klassiekers als 'Summertime' op het programma staan en wordt de gitarist bijgestaan door onder andere zijn dochter Laurie!

Jan Akkerman (1946) behoort al 55 jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij speelde niet alleen in Brainbox en Focus maar ook met nationale en internationale artiesten. In het kader van de coronaproof setting speelt Akkerman een semi-akoestische show met support van dochter Laurie (zang) en Frank Keijzer op de piano. Tijdens deze show zullen klassiekers als 'Summer time' op het programma staan.



Poppodium P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om haar shows in een zo’n veilig mogelijk omgeving en volgens de maatregelen van de overheid plaats te laten vinden. Zo vindt er onder andere een triage-gesprek plaats bij binnenkomst, worden bezoekers geplaceerd op een van de zitplaatsen in de zaal en worden drankjes geserveerd. Alles over het bezoek aan P60 is hier te lezen: https://www.p60.nl/jouw-bezoek . Zaterdag 11 september 2020 – Tickets vanaf € 20.00. Info & Tickets: https://www.p60.nl/11-09-2020/jan-akkerman



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.