Bijgewerkt: 29 maart 2024

Het Medisch Centrum Amstelveen wordt geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Vereniging Amstelland Kunst
25-06-2012

Op zaterdag 30 juni 2012 vindt de officiële opening plaats van het Medisch Centrum Amstelveen aan de Burgemeester Haspelslaan 131, een modern, kleinschalig, gespecialiseerd dagbehandelcentrum, voornamelijk gericht op Amstelveen en omgeving.

Het Medisch Centrum heeft de Vereniging Amstelland Kunst (AvK) verzocht om met behulp van Amstelveense beroepskunstenaars het mooie verbouwde pand te verfraaien met diverse kunstwerken, die zullen bijdragen aan een prettige sfeer en een aangename omgeving.

Medisch Centrum Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het gebouw van het Medisch Centrum Amstelveen aan de Burgemeester Haspelslaan 131


Voor de Amstelveense kunstenaars blijft het belangrijk om het publiek op laagdrempelige wijze in contact te laten komen met diverse vormen van kunst. De eerste expositieperiode van de AvK in het Medisch Centrum vindt plaats van 7 juni 2012 tot 15 januari 2013.

De volgende kunstenaars laten hun werken zien:

San Sia, beeldhouwer

Sander Kneppers, beeldhouwer

Elly de Jong, beeldhouwer

Mali Klein, papierkunstenaar

Noor Geurts, schilder

Gaby Oltean, kunstschilder

Mariska Krielaart, kunstschilder

Astrid Stoffels, kunstschilder

Marianne van der Meer, kunstschilder

De langlopende verkoopexposities zullen twee keer per jaar worden verwisseld. Verschillende disciplines (o.a. schilderkunst, mixed media, fotografie, beeldhouwkunst) zullen worden tentoongesteld. U kunt informatie over de kunstenaars terugvinden op www.amstellandkunst.nl .

Het streven van Medisch Centrum Amstelveen aan de Burgemeester Haspelslaan 131 is om de patiënt in de eerste plaats als cliënt te zien. Het wil niet alleen zorg leveren van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook veel persoonlijke aandacht en begeleiding geven en een vriendelijke, huiselijke sfeer creëren, waarbij de patiënt zich op zijn gemak voelt.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.