Bijgewerkt: 28 maart 2024

Harry Velleman is overleden

Nieuws -> Informatief

Bron: Henk Brinkman / RTV-Amstelveen
14-09-2011

Op dinsdag 13 september 2011, is Harry Velleman overleden. Zijn laatste wens is om met zijn vrienden en bekenden nog een keer samen te zijn bij Maal3, de plek waar hij mei 2011 nog genoot van zijn favoriete muziek en muzikanten.

Velleman Amstelveen
(Bron RTV-Amstelveen - 2011)

Harry Velleman


De afscheidceremonie is op dinsdag 20 september 2011 om 12.00 tot 14.00 uur in Restaurant Maal3, Noorddammerlaan 42-44, 1187 AD Amstelveen. Er is gelegenheid om iets te zeggen of een toespraakje in memorie te houden. Graag even van tevoren via dit e-mailadres doorgeven music@brent.nl .

Wij hopen U allen te mogen begroeten om, op een mooie en waardige manier, afscheid van Harry te nemen, zoals hij dat wenste. Met vriendelijke groet, mede namens Henk Brinkman & Tineke Postma, Peter en Esther Velleman en kinderen.

Harry is overgebracht naar Uitvaartcentrum Myosotis, Europaboulevard 30 te Amsterdam, alwaar geen bezoek. Naar de wens van Harry zal de crematie in stilte plaatsvinden.

Jazz Corner met Hans Frijling, in memoriam Harry Velleman

Harry Velleman is jarenlang nauw betrokken geweest bij de lokale omroep van Amstelveen als presentator en samensteller van Jazz Corner. Het eerste uur draaien we producties van Harry Velleman uit de tijd, dat hij producer was bij Munich Records, Foreign Media en Etcetera.

Als gast in de studio hebben we een goede (muziek) vriend van Harry: Mick Hage. We hebben eveneens telefonisch contact met een andere vriend van Harry: de organisator en presentator van het Jazzpodium Amstelveen, Henk Brinkman. Het tweede uur bestaat uit een radio opname van Jazz Corner van 20 juli 1997 met Harry als presentator en samensteller. Harry Velleman is 55 jaar geworden.

Jazz Corner is wekelijks te beluisteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur In heel Amstelveen via de ether: 107.2 FM Via de analoge kabel van Ziggo: 102.8 FM En overal ter wereld via de live stream.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.