Bijgewerkt: 25 april 2024

Gratis inloopspreekuur over uitvaart en nalatenschap in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
29-08-2022

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken, het overlijden van een dierbare, het regelen van een uitvaart en daarna de afhandeling van de nalatenschap. Voor veel mensen is het een onbekend terrein waar bovendien veel misvattingen en misverstanden over bestaan. Daarom houdt Bibliotheek Amstelland Stadsplein op vrijdag 9 september 2022 tussen 14.30 en 16.30 uur een gratis inloopspreekuur over het onderwerp uitvaart en nalatenschap.

Tijdens dit spreekuur geven nalatenschapscoach Nicole Buskermolen en uitvaartverzorger Saskia Driezen antwoord op vragen zoals Wat kost een uitvaart? Wie is er verantwoordelijk voor de kosten? Wat mag er wettelijk gezien wel en wat mag er niet? Kan ik zelf een uitvaartverzorger kiezen en hoe is het met eventuele verzekeringen geregeld? Maar ook hoe het zit met het regelen van administratieve zaken, de aangifte erfbelasting en de verdeling van de erfenis.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2022)

Uitvaartverzorger Saskia Driezen en nalatenschapscoach Nicole Buskermolen in de bibliotheek


Is dit ook voor jou geen dagelijkse bezigheid en zoek je een weg in de wirwar van regels en uitzonderingen? Kom dan langs tijdens het gratis inloopspreekuur en wij helpen je verder. Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Vrijdag 9 september 2022 tussen 14.30 en 16.30 uur.

Het inloopspreekuur is gratis. Voor actuele informatie kunt u kijken op de website van de bibliotheek: www.debibliotheekamstelland.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.