Bijgewerkt: 28 augustus 2014

Girl Power in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
19-05-2012

Een avondje onvervalste girl power. X-Factor winnares Rochelle en singer/songwriter Natalia Jayden zullen op 7 juni 2012 met hun gouden keeltjes een dubbel programma verzorgen in P60.

Nadat Rochelle vorig jaar met overmacht de finale van de talentenjacht X-Factor won, ging er een wereld aan mogelijkheden voor haar open. Niet alleen kreeg ze de kans om een heel album op te nemen met producer Eric van Tijn, ze mocht zelf kiezen uit een groot arsenaal aan popsongs, geschreven door songwriters als Emeli Sandé en Mike Cave, die werkte met Bob Dylan en Elvis Costello.

Rochelle Amstelveen
(Foto Joram Blomkwist - 2012)

Zangeres Rochelle Perts won in 2011 de X Factor


Over de kwaliteit van de nummers op You vs Me hoeft dus niet te worden getwijfeld. De debuutplaat kwam op 30 maart uit via de gerenommeerde platenmaatschappij Sony BMG en sindsdien toert de stoere zangeres met haar band door het hele land. What A Life is de eerste single van het album, nadat ze eerder het nummer No Air van Jordin Sparks via X-Factor lanceerde. Inmiddels heeft Rochelle alweer vier hit-singles op haar naam staan.

Natalia Amstelveen
(Foto Marco van Stam - 2012)

Singer/songwriter Natalia Jayden


Singer/songwriter Natalia Jayden gooit het net even over een andere boeg. De Nederlandse zangeres van Poolse afkomst pendelde tussen Rotterdam en Londen, waar ze aan haar album werkte met producer en Grammy-winnaar Martin Terefe, die verantwoordelijk was voor albums van Jason Mraz, Train en James Morrison. Kissing The Outcast, waarop de voormalig 3FM Serious Talent winnares elk nummer zelf schreef, is inmiddels uit.

Twee sterke vrouwen die grote prijzen in de wacht hebben gesleept en ijzersterke debuutplaten hebben afgeleverd. Rochelle en Natalia vertegenwoordigen de nieuwe generatie vrouwelijke popsterren. Bovenal wordt het een gezellig avondje uit met de meiden. Kaarten zijn te koop via de P60 website (www.p60.nl ), alle Primera winkels en Ben’s Corner.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.