Bijgewerkt: 19 april 2024

Getuigenoproep beroving Parlevinker in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
14-11-2019

Woensdag 13 november 2019 vond rond 22.05 uur een gewapende beroving plaats nabij het Japanse en Chinese restaurant Golden Bird aan Parlevinker 1 in Amstelveen. De twee daders gingen er te voet vandoor. De politie stelt een onderzoek en is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

Twee onbekend gebleven personen bedreigden kort na sluitingstijd op straat een medewerkster van het restaurant met een vuurwapen of een daarop gelijkend voorwerp. De daders beroofden de vrouw van haar tas met persoonlijke eigendommen. Ze zijn te voet in onbekende richting gevlucht en ondanks de zoekactie door de politie niet meer aangetroffen.



Informatie of beeldmateriaal? Heeft u informatie met betrekking tot deze overval of beeldmateriaal dat in de omgeving is opgenomen (bijvoorbeeld met dashcams), neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan ook gebruik maken van het tipformulier. Via het tipformulier kan men ook beeldmateriaal ter beschikking stellen van de politie. Heeft u meer informatie? Laat het weten via het tipformulier.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.