Bijgewerkt: 28 maart 2024

Foto expositie 'Kunst en architectuur in Amstelveen' geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Hans Keijzer
12-09-2011

Van 10 september tot en met 22 oktober 2011 exposeert Fotowerkgroep Coherente uit Ouderkerk aan de Amstel kleur en zwart-wit foto's op de begane grond van de Bibliotheek Stadsplein.

De maand september is een maand, waarin cultuur en erfgoed veel aandacht krijgen. De opening was op 10 september in het weekend van de nationale monumentendag en op 17 september is de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen in Amstelveen. Ook fotowerkgroep Coherente besteed aandacht aan cultuur en erfgoed, u ziet van 7 fotografen elk 4 foto’s met een eigen visie op het onderwerp ‘Architectuur en Kunst in Amstelveen’.

coherent Amstelveen
(Foto Fotowerkgroep Coherente - 2011)

De zeven leden van de Fotowerkgroep Coherente in de bibliotheek in het Stadshart van Amstelveen


De fotogroep manifesteert zich als fotowerkgroep binnen de welzijnsorganisatie Coherente in Ouder-Amstel. De groep komt elke 3 weken bij elkaar om het fotowerk te bespreken. De leden zijn: Ria Rijntjes, Cees Reimerink, Leonne Starmans, Gerard Niese, Ans Spronk, Einte Bonstra en onze voorzitter Hans Keijzer. Nadere informatie kunt u vinden op de website van de fotowerkgroep:

Tot slot:

Wij willen best nog wat creatieve enthousiastelingen aan onze groep toevoegen; wij komen elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk om het fotowerk met elkaar te bespreken en soms ook met het oog op een volgende expositie.

De gratis expositie is te zien op de begane grond van de Bibliotheek aan het Stadsplein bij Amstelveen informatie. Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op www.debibliotheekamstelland.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.