Bijgewerkt: 17 oktober 2018

Doe mee aan het Prinses Christina Junior Concours 2011

Nieuws -> Stadshart

Bron: Prinses Christina Junior Concours
15-11-2011

Maak een filmpje in een echte concertzaal en doe mee!

Het Prinses Christina Concours doet een oproep aan alle kinderen tot en met 12 jaar die een muziekinstrument bespelen (of kunnen zingen) om op zaterdag 10 december 2011 naar Amstelveen te komen.

Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen zij een filmpje van een kort eigen optreden laten maken in de Classic Express, de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours die staat geparkeerd voor de muziekschool op het Stadsplein in Amstelveen. Met dit filmpje doen kinderen mee aan het Prinses Christina Junior Concours.

De Classic Express is een vrachtwagen die kan uitschuiven tot een echte concertzaal met alles erop en eraan. Kinderen die het leuk vinden om hier een filmpje te laten maken, kunnen zich uiterlijk donderdag 8 december 2011 opgeven via www.juniorconcours.nl.Het Prinses Christina Concours plaatst alle filmpjes op een speciale YouTube-pagina (www.youtube.com/juniorconcours). Zo doen de kinderen automatisch mee aan het nieuwe Prinses Christina Junior Concours, dat dit najaar van start is gegaan. Deelnemers aan het Prinses Christina Junior Concours maken kans op mooie prijzen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om thuis een eigen filmpje te maken voor het Prinses Christina Junior Concours. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen een filmpje van een eigen optreden op YouTube plaatsen en de link doorgeven via www.juniorconcours.nl. De sluitingsdatum van het online concours is op maandag 9 januari 2012 (einde kerstvakantie).

Kijk voor meer informatie over het Prinses Christina Junior Concours op www.juniorconcours.nl.

Prinses Christina Concours?

Het Prinses Christina Junior Concours is een nieuw onderdeel van het Prinses Christina Concours. Al meer dan 40 jaar organiseert het Prinses Christina Concours concoursen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en jonge conservatoriumstudenten.

De afgelopen jaren ontwikkelde het Prinses Christina Concours succesvolle projecten voor het basisonderwijs, zoals de Classic Express (www.classicexpress.nl), het magazine Kies je instrument met gelijknamige website www.kiesjeinstrument.nl en de website www.benniebriljant.nl, met online slagwerklessen voor jonge kinderen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.