Bijgewerkt: 28 maart 2024

De in Amstelveen ontvoerde Rotterdammer is gevonden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
10-03-2017

Op donderdag 9 maart 2017 rond 17.15 uur zagen omstanders hoe op de Van Der Hooplaan in Amstelveen, meerdere gemaskerde mannen, een man met geweld uit zijn auto, een Volkswagen trokken. De man werd onder dwang in een andere auto geduwd, waarna de auto wegreed met hoge snelheid. Meerdere getuigen belden 112, waarop de politie direct een grote klopjacht startte. Specialisten van Forensische Opsporing stelden sporen veilig bij de achtergelaten auto van het slachtoffer. Een specialistisch rechercheteam startte direct het onderzoek en zette tientallen rechercheurs in.



Rond 21.30 uur werd het slachtoffer door een omstander op straat aangetroffen in de provincie Zuid-Holland. Deze persoon alarmeerde direct de politie. De gewonde man, een Rotterdammer, is een bekende van de politie. Hij bleek gewond en moest medisch worden behandeld. Het onderzoek is nog in volle gang. Het onderzoek richt zich op de toedracht van de wederrechtelijke vrijheidsberoving en wie hier bij betrokken zijn. Meer informatie kan momenteel niet worden vrijgegeven.


Update 10 maart 2017

In de nacht van donderdag op vrijdag 10 maart 2017 is, door een arrestatieteam, een 29-jarige man in Leiderdorp aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een ontvoering in Amstelveen. De verdachte is een bekende van de politie. Het onderzoek is nog in volle gang en het speurwerk naar de overige verdachten duurt voort. Meer informatie wordt er op dit moment niet verstrekt.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.