Bijgewerkt: 29 maart 2024

De buurthulpdienst verleent vrijwillige hulp aan ouderen, of mensen met een beperking

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwiligerscentrale Amstelland
13-05-2015

De buurthulpdienst (onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland) verleent vrijwillige hulp aan ouderen, of mensen met een beperking. Wij zoeken vrijwilligers voor activiteiten in diverse Amstelveense wijken:

· Zelfstandig wonende heer, 87 jaar, zoekt een maatje om iets samen te doen: eten koken, uitgaan (b.v. concert), fietsen. Meneer woont in de wijk Groenelaan en is vrijwilliger in wijkcentrum.

· Mevrouw van 60 jaar in de wijk Bankras zoekt lotgenotencontact. Haar gezondheid is slecht en haar man woont in een verzorgingshuis.

· Voor Marokkaanse mevrouw, die dementerend is, zoeken we een vrijwilligster, die Marokkaans spreekt en wekelijks met haar wil wandelen op woensdag of vrijdagochtend.

· Voor een mevrouw, die aan haar heup is geopereerd, zoeken we een vrijwilliger die mevrouw in de rolstoel mee naar buiten wil nemen.

· Mevrouw van 85, die vroeger in de mode heeft gewerkt, zoekt vrijwilligster voor uitstapjes. Mevrouw loopt moeizaam. Zij woont in de wijk Groenelaan.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Buurthulpdienst tijdens het spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400, of mobiel via 06-51579365. Of via e-mail: buurthulpdienst@www.vrijwilligerscentrale-amstelland.nl  



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.