Bijgewerkt: 19 april 2024

De adelaar video is hoax

Nieuws -> Technologie

Bron: Amstelveenweb
20-12-2012

De 'Golden Eagle Snatches Kid' video, uploaded naar YouTube op de avond van 18 december 2012, werd gemaakt door Normand Archambault, Loïc Mireault en Felix Marquis-Poulin, studenten van het Centre NAD in Montreal, Canada in de videoproductie simulatie-workshop klas van 3D animatie en Digital Design.



De video toont een grote adelaar die een jongetje grijpt, terwijl hij onder het toezicht van zijn vader speelt. De adelaar pikt het jongetje op een paar meter verderop dropt hij hem weer. Zowel de adelaar en het jongetje zijn gemaakt in 3D animatie en achteraf geïntegreerd in de video. De video heeft al meer dan 1.470.000 keer bekeken op YouTube en is door tientallen media in Canada en in het buitenland opgepikt.



De productie simulatie-workshop klas, aangeboden in de 5de semester is gericht om creatieve projecten te produceren volgens de industrie productie- en kwaliteitsnormen, terwijl ze ook teamwork vaardigheden ontwikkelen. Hoaxes (bedrog) die geproduceerd in deze klas zijn al veel aandacht gekregen, onder andere een video van een pinguïn die ontsnapt in Le Biodôme de Montréal




Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.