Bijgewerkt: 22 augustus 2019

De Bibliotheek Amstelland zoekt kinderjury

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
06-01-2014

Ook dit jaar organiseert de Bibliotheek Amstelland weer de Amstellandse Kinderjury. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar worden hierbij uitgenodigd om deel te nemen. In de periode van begin februari tot eind april 2014 lezen zij minimaal vijf (van de 32) boeken per persoon en maken zij hun voorkeur bekend en bepalen zo de top-3.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2014)

Ook dit jaar organiseert de Bibliotheek Amstelland weer de Amstellandse Kinderjury, hier is de flyer te zien


Er zijn drie bijeenkomsten in zowel de bibliotheek Stadsplein (28 jan., 4 maart en 8 april), Westwijk (1 febr., 8 maart en 12 april), Uithoorn (30 jan., 6 maart en 10 april) als Aalsmeer (27 jan., 3 maart en 7 april). Hier worden allereerst de titels van de te lezen boeken bekend gemaakt en gaan de deelnemers speed ‘boek’-daten, we geven tips hoe het beste een boek te beoordelen en wat de ervaringen met de reeds gelezen boeken zijn. Wij zorgen voor genoeg boeken, juryformulieren, limonade en iets lekkers! Tijdens het slotfeest in bibliotheek Westwijk op 17 mei 2014 wordt de Amstelveense Top-3 bekend gemaakt en is er een bekende kinderboekenschrijver aanwezig.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus als je mee wilt doen, vul dan het deelnameformulier voor 24 januari in. Deelnameformulieren zijn te downloaden via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl/kinderjury Hier vind je ook alle overige informatie rondom de Kinderjury.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.