Bijgewerkt: 24 april 2024

Dani en de VVD wil het speelveldje in Middenhoven laten opknappen

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
18-01-2016

In december 2015 kreeg de VVD-Amstelveen een brief van Dani Dijkman uit groep 8, waarin hij berichtte dat zijn voetbalveldje bij de Bouwmeester in Middenhoven een rommeltje is. Op 28 december zijn de VVD-raadsleden Paul Feenstra en Tom Ponjee daarom persoonlijk maar eens een kijkje gaan nemen. En Dani heeft niet overdreven: het knollenveldje ligt er treurig bij, vol met takken, molshopen en met her en der ook hondenpoep.  Bovendien is er geen afscheiding voor de omliggende sloten, waardoor de ballen snel in het water verdwijnen.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2016)

VVD-Amstelveen gemeenteraadsleden Paul Feenstra en Tom Ponjee met Dani


De VVD-raadsleden zijn het met Dani eens, dat hier wat moet gebeuren: “Het is belangrijk, dat de jeugd in Amstelveen voldoen ruimte en speelveldjes heeft om te sporten en te spelen. Het veldje bij de Bouwmeester kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Tom Ponjee: ‘Daarom bespreken wij dit in de komende Raadsvergadering van RWN met wethouder Peter Bot. Wij brengen de ideeën van Dani onder zijn aandacht en vragen hem om te onderzoeken wat mogelijk is’.



De VVD-fractie prijst de betrokkenheid van Dani bij zijn buurt. Paul Feenstra: ‘Het is natuurlijk fantastisch, dat Dani zo positief meedenkt over zijn buurt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie sprak de burgemeester nog over het belang van burgerparticipatie en in het bijzonder over een jeugdburgemeester. Deze actie van Dani sluit hier natuurlijk super op aan.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.