Bijgewerkt: 22 juli 2018

Christelijk koor Cum Laude uit Amstelveen bestaat sinds 25 jaar

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Christelijk koor Cum Laude
03-08-2017

Het is 25 jaar geleden in 1992, dat het Christelijk gemengd koor Cum Laude uit Amstelveen is opgericht en daarom willen wij dit heugelijke feit vieren. Het koor is ooit begonnen aan de Molenweg in het gebouw van de Eben Haezer gemeente en is gestart met een ongeveer 45 leden onder leiding van de dirigent Wim van Dijkhuizen. Vele jaren mochten wij oefenen en uitvoeringen geven in de regio en daarbuiten. We zijn dankbaar, dat we nog steeds bestaan en de christelijke boodschap nog mogen uitdragen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Met het optreden van het Cum Laude koor onder leiding van Wim van Dijkhuizen wordt de zangavond geopend in de Pauluskerk op 17 december 2016


Samen met u en jou willen wij dit jubileum vieren op de datum D.V. 23 september 2017 in de Pauluskerk te Amstelveen. Tijdens deze ontmoeting voeren wij uit het oratorium 'Jozef' van de componist Marco den Toom, die zelf aanwezig is en het orgel zal bespelen. Verder is er een klein orkest en de pianist Peter van Dongen tevens zal er solo gezongen worden door de tenor Martijn Dijkstra uit Aalsmeer. De algehele muzikale leiding is in handen van Wim van Dijkhuizen en de spreekstem verzorgd ds. A. Baas.

U wordt allen van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar dit prachtige oratorium (het Bijbelse verhaal van Jozef). De toegang is vrij, wel een collecte t.b.v. de kosten en na afloop willen wij een receptie houden waar u allen voor wordt uitgenodigd. De kerk is open om 19.30 uur en we starten de avond om 20.00 uur in de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenweg 116 1181 PJ te Amstelveen. Van harte welkom en tot ziens.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.