Bijgewerkt: 29 maart 2024

Cesar Zuiderwijk brengt zijn Drummoires naar P60!

Nieuws -> P60

Bron: P60
13-11-2014

De legendarische Nederlandse drummer Cesar Zuiderwijk, die je natuurlijk kent van Golden Earring, komt zijn Drummoires geven. De geheimen van de meester worden nu eindelijk geopenbaard! Zuiderwijk heeft een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana en Aerosmith, ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door. Bij mensen die eerdere shows van hem hebben bezocht, staat Cesar Zuiderwijk bekend als een meesterlijk verteller die de sappige details niet schuwt.



Afgewisseld met drumsolo's zal hij de ritmes uitleggen van de tracks, waarmee Golden Earring en hij beroemd zijn geworden zoals ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’. Aan de hand van attributen die hij in de loop der jaren heeft gebruikt neemt hij de bezoeker mee op een avontuurlijke reis door de tijd. Wie hier een show in intieme, kleine setting verwacht zit mis, want Cesar rukt uit met groot materieel, waaronder een adembenemende lasershow!

Deze show is voor bezoekers de kans om vragen te stellen aan de beste drummer van ons land! De show houdt het midden tussen een masterclass en een theatervoorstelling. Een interactief programma voor alle leeftijden en iedereen. Naast de voorstelling Drummoires is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om een door Cesar gegeven workshop bij te wonen. Deze vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling. Als u de workshop wilt bijwonen kunt u zich aanmelden via workshops@P60.nl. Woensdag 26 november 2014 // Zaal open 20:30 // Aanvang 21:00 // € 16,50 vvk // € 17,50 deur. Zaal open workshop: 19:00 Start workshop: 19:30. Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=97938&point_of_sale_id=1914 Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/765 Adres: Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.