Bijgewerkt: 20 april 2024

Buitenschoolse opvang 'Majest' geopend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
01-11-2010

Op woensdag 27 oktober 2010 knipte wethouder Jacqueline Koops (CU), te midden van de twee initiatiefneemsters, het lint door van Buitenschoolse opvang Majest aan de Parelvisserlaan 13 in Amstelveen, waarmee deze nieuwe buitenschoolse opvang locatie officieel werd geopend. Wethouder Koops was vereerd, dat naast Volendam en Edam nu Amstelveen is uitgekozen als vestigingsplaats.

Koops Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2010)

Wethouder Jacqueline Koops knipt het lintje door in BSO Majest


Koop schetste kort het belang van voldoende en goede kinderopvang in de gemeente. Ouders zijn daardoor in staat om te kunnen werken. Ouders die niets liever willen dan, dat hun kind na schooltijd en tijdens vakanties in goede handen is. Majest biedt flexibele naschoolse opvang en daar is volgens Koops veel behoefte aan.

“Bij Majest mogen kinderen zelf bepalen wat zij doen, nou meestal dan. Majest is in het groen gelegen en heeft een ruime buitenruimte en zelfs een moestuin. Ook is er een kooklokaal waar de kinderen zelf aan de slag kunnen met de producten uit de moestuin.

Op haar vraag aan de kinderen wat zij het liefst eten uit de moestuin, waarbij zij nog opmerkte dat spaghetti niet mocht worden genoemd, want dat groeit niet in een moestuin, riep een kind enthousiast:´Pizza!´. Wethouder Koops verwacht eind dit jaar zelf een kindje en hoopt na haar bevalling weer aan de slag te kunnen gaan. Ook zij zal gebruik gaan maken van kinderopvang.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.