Bijgewerkt: 28 maart 2024

Broemmm en de vreemde vogel in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
02-12-2019

Vogel en autootje worden vriendjes. Teun en Tijn gaan samen met hun autootje Broemmm op avontuur, de wijde wereld in. Zonder plan, onderweg naar het onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu? Zitten ze in de jungle of in fantasieland?

Tijd om het tentje op te zetten. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch? De vreemde vogel blijft Teun, Tijn en Broemmm achtervolgen. O jee, ze legt een ei! Nee, gekke vogel, niet op de motorkap van Broemmm! We zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? Een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, figurentheater en veel humor.



‘Vreemde Vogel’ van Ellen Smets gaat over vriendschap en avontuur, en nieuwe dingen ontdekken. Want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend. Voor iedereen vanaf 2 jaar. Deze voorstelling gaat in première in het Amstelveens Poppentheater. Te zien op zondag 8 december 2019 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439. Adres: Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.