Bijgewerkt: 19 april 2024

Bouwplan van 52 duurzame koopwoningen in Bovenkerk ter inzage

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen/Trebbe
06-07-2022

Vanaf woensdag 13 juli 2022 liggen het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpvergunning voor het project Beauve ter inzage. Het gaat om 52 duurzame koopwoningen in Bovenkerk. Ook het besluit hogere grenswaarde komt ter inzage. Op dinsdag 12 juli 2022 organiseert de gemeente Amstelveen een inloopavond over het project. Direct omwonenden zijn hierover geïnformeerd.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2021)

Vlnr: John van den Heuvel ontwikkelingsmanager van Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Floor Gordon wethouder en Hein Trebbe jr. directeur van Trebbe Wonen op de hoek van de Bovenkerkerweg-Noorddammerlaan op 17 september 2021 onthullen gezamenlijk de naam van het bouwproject Beauve


In Amstelveen herontwikkelt projectontwikkelaar Trebbe samen met BPD |Bouwfonds Gebiedsontwikkeling het voormalige bedrijventerrein de Moutlocatie tot Beauve; een gevarieerde en aantrekkelijke nieuwe woonbuurt. In totaal komen hier straks 44 royale stadsvilla’s, 2 twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning in het hogere segment en vijf rijwoningen in het middeldure segment.

Inzien. De stukken zijn van 13 juli tot en met 23 augustus 2022 te raadplegen op de website ruimtelijke plannen en het overzicht ruimtelijke plannen op deze website en zijn gedurende die tijd –op afspraak- ook op papier in te zien in het raadhuis. Bel voor het maken van een afspraak naar (020) 540 49 11.

Foto Amstelveen
(Bron Trebbe - 2022)

Het bouwproject Beauve in Amstelveen


Inloopavond. Op dinsdag 12 juli 2022 van 17.00 uur tot 18.30 uur organiseren wij een inloopavond op de 1ste verdieping van het raadhuis om u de gelegenheid te geven informatie in te winnen of vragen te stellen over het project. De reacties tijdens deze inloopavond worden niet beschouwd als officieel ingediende reactie.

Reageren. Gedurende de ter inzage termijn kunnen reacties op het plan schriftelijk bij het College van burgemeester en wethouders (Postbus 4, 1180 BA Amstelveen) worden ingediend. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u via (020) 540 49 11 een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. U kunt ook eerst vragen stellen. Die beantwoorden wij graag. Klik hier om de projectwebsite van Beauve te bekijken.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.